ÅSAB Energi – framtidssäker uppvärmning

ÅSAB Energi levererar framtidssäkra energiinstallationer, det vill säga uppvärmning som lönar sig i längden, som följer gällande miljökrav, som ger ett friskt inomhusklimat och därigenom – nöjda hyresgäster.

Som oberoende energientreprenör i Stockholm och med service och underhåll av hög kvalitet moderniserar vi dina värmesystem. Vi har produkter och tjänster för installation och service av bland annat:

ÅSAB Energi utför även gasarbeten i Stor-Stockholms gasnät samt gasolinstallationer till restauranger och privatpersoner. För optimerad och säker drift av värmesystem erbjuder vi serviceavtal till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vår verksamhet startade 1992, men erfarenheten från installation, drift och underhåll av fastigheters uppvärmningssystem sträcker sig över 30 år tillbaka i tiden. Idag samarbetar vi med marknadens ledande leverantörer och använder oss av modern och beprövad teknik i alla våra installationer. Vårt produktoberoende gör att vi fritt kan rekommendera den bäst lämpade lösningen för dina behov.

ÅSAB Energi är certifierat enligt Auktoriserad Gasinstallatör och Behörig Besiktningsman för energigassystem.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.